2010. július 29., csütörtök

Intimshámi új honlapom megszületett és megújult az Exkluzív hastánc honlapom

Örömmel értesítelek új honlapom megszületéséről, melynek az IntimShami elnevezést adtam.

Mottója: ShámiVamisz honlapja, a NŐK-
ről, nemcsak nőknek.

Ez a honlap "csak úgy" megíródott, személyes megtapasztalásaim, átéléseim, élményeim alapján. Olyan kérdések és válaszok, amik foglalkoztatnak, és életem részévé váltak. Olyan témák, amik felkelthetik mások érdeklődését is.

Többek között szó van benne a SHÉ 3É szemléletmódról, a táncról, a spiritualitásról, a szexről,- hogy csak néhányat említsek. Saját írásaimon kívül mások is megszólalnak, és ajánlataim között szerepelnek még igen hasznos, és érdekes, valamit szórakoztató olvasni- és nézni valók.
Az egyes részek folyamatosan bővülnek, és egyre több tartalommal töltődnek fel.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánva, szeretettel ajánlom új honlapomat!

Ezzel egy időben megújult az Exkluzív Hastánc honlapom, - tartalmában és formájában is - amit szintén a figyelmedbe ajánlok.


Amennyire kevés írás volt a régi honlapomon, most annál gazdagabb tartalommal töltöttem fel, annak reményében, hogy a hastánc iránt érdeklődőknek átfogó információkkal szolgálhatok hitvallásomról, egyedi tánctanításomról, és kiadványaimról.
Természetesen tanítványaimnak is, illetve minden kedves idelátogatónak, tiszta szívvel nyújtom át megújult oldalaimat, kellemes és hasznos időtöltést kívánva!

A megújult honlap érdekes újdonságai:

Tanítási módszereim összefoglalása
A hastánc és a Feszty-körkép
A hastánc zenei és egyéb kapcsolódásai
A hastánc ruhák és kiegészítő eszközei
Tanítványaim élményei
DVD és CD kiadványaim, videó és zenei betétekkel
Megújult és folyamatosan frissülő fotógalériák

A honlap teljes tartalmának áttekintéséhez használd a Főoldal menüpontjában található Honlaptérképet!

Kérlek iratkozz fel a Hírlevelemre ahol az Intimshámi honlapon megjelent újabb írásokról, valamint az Exkluzív hastánc honlap programjairól, aktualitásairól, és az esetleges változásokról kaphatsz naprakész tájékoztatást.

Ezúton is szeretnélek megkérni, ha banner illetve link csere lehetőséget tudsz nekem ajánlani, kérlek email-ben vedd fel velem a kapcsolatot.
Köszönöm!

Szeretnék még köszönetet mondani Vajda János fotóművésznek ezért a két csodálatosan szép honlap elkészítéséért, valamint azért a megtiszteltetésért, hogy művészi képeivel „díszíthetem” oldalaimat. Valamint külön köszönettel tartozom Neki, a rólam készült gyönyörű fotókért is!

1 megjegyzés:

  1. Hosszú menet volt, remélem sokan böngészik majd :)
    Köszönöm a köszönetet... és szívesen :)

    VálaszTörlés